更新日:2022年3月17日

【新型(しんがた)コロナワクチン】各国語訳(かくこくごやく)の予診表(よしんひょう)

こちらの翻訳(ほんやく)を見(み)ながら、日本語(にほんご)の予診票(よしんひょう)に記入(きにゅう)してください。

Português】

Temos formulários de pré-exame em diferentes idiomas Por favor, preencha o formulário de pré-exame no formulário japonês enquanto analisa a tradução para o seu idioma

【English】

We have vaccination questionnaire in different languages. Please fill in the questionnaire in the Japanese form while reviewing the translation to your language

予診票の各国語訳(Translations of Prevaccination Screening Questionnaire for COVID-19 vaccine)

ワクチン接種(せっしゅ)に関(かん)する情報(じょうほう)【多言語(たげんご)】

1 Ministry of Health, Labour and Welfare HP(厚生労働省ホームページ)

COVID-19 Multilingual Guide

(COVID-19について色々いろいろくに言葉ことば説明せつめいします。)

Information on Local Call Centers

(地域別ちいきべつ相談窓口そうだんまどぐちはこちら)

2 Ministry of Health, Labour and Welfare HP(厚生労働省ホームページ)

説明書(Instructions for COVID-19 vaccination)